Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Je komt zowel behandelingen in het salon tegen als DIY-kits. Ik testte dat tweede uit.’

TIKTOKTOP OF -FLOP? Brow lamination voor thuis

Op Instagram, TikTok of Facebook kom je ze dagelijks tegen: dat groene masker dat zwarte puntjes tevoorschijn doet komen, de mascara die je wimpers dubbel zo lang maakt of de foundation die zich aanpast aan jouw huidtint. Maar werkt dat nu allemaal écht? Beautyredactrice Charlotte testte het uit. Deze week: brow lamination voor thuis.

‘Brow lamination (een techniek waarbij je wenkbrauwen worden gelift voor een voller effect) is een hit op TikTok. Je komt zowel behandelingen in het salon tegen als DIY-kits. Ik testte dat tweede uit. De kit bestaat uit vier stappen en is makkelijk te gebruiken.

Tijdens het inwerken van de producten wordt aangeraden om plasticfolie over je wenkbrauwen te spannen zodat de haartjes goed omhoog worden gehouden. Ik heb heel stugge wenkbrauwen die zelfs met de strafste wenkbrauwgel niet omhoog willen blijven, dus ik heb hoge verwachtingen.

Na afloop zijn mijn wenkbrauwhaartjes een klein beetje gelift, maar lang niet zo sterk als ik had gehoopt. Iemand anders zal het verschil wellicht nauwelijks zien. Zeker geen wauw-effect, dus. Maar ik ga het wel nog eens opnieuw proberen, eventueel in combinatie met wenkbrauwverf.’

brow lamination
Voor en na

Brow Lamination Kit – € 21,95 – Makeup Revolution – shop hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '