Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  Balmain

En het is nog voor het goede doel ook!

YES: binnenkort kan je de Balmain-hoodie shoppen die Beyoncé op Coachella droeg

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Beyoncé-fans, hold your breath! Dankzij een samenwerking met Balmain kan jij binnenkort in dezelfde outfit schitteren als Queen B tijdens haar epische Coachella-show.


We herinneren het ons nog als de dag van gisteren: Beyoncé die met een epische show van twee uur het Californische muziekfestival Coachella veranderde in Beychella. Fans werden er verrast met een kleine reünie van Destiny’s Child, knallende dansperformances en talloze statementoutfits. En over die laatste hebben wij nu net een héél leuk nieuwtje. Balmain kondigt namelijk een samenwerking aan met Queen B, waardoor jij net zoals Beyoncé op Coachella in een kleurrijke outfit kan schitteren.

De capsulecollectie bestaat uit drie T-shirts en drie hoodies die je in zwart, felroze en felgeel kan shoppen. Elk item werd volledig in collegestijl uitgevoerd, met het BAK-logo erop, wat volgens velen een verwijzing zou zijn naar de black colleges. Beyoncé was die avond namelijk de eerste zwarte vrouw ooit als headliner op het Amerikaanse festival. Ze maakte dus van de gelegenheid gebruik om de cultuur van de Afro-Amerikaanse gemeenschap in de spotlights te zetten. Meteen na de show zochten fans dan ook wanhopig op internet om een ​​BAK-sweater te kunnen bemachtigen. En nu is dat moment eindelijk aangebroken!

Goed doel


Vanaf 13 juli kan je de capsulecollectie shoppen in de flagshipstore van Balmain in Parijs. Vanaf 14 juli zal je de T-shirts en hoodies ook online kunnen scoren. Klein detail: voor een T-shirt betaal je al snel zo’n 250 euro en voor een hoodie tel je zo’n 500 tot meer dan 1000 euro neer. Toch een positieve noot: de opbrengst van de samenwerking komt ten goede aan United Negro College Fund. ‘De donatie was het belangrijkste doel’, vertelde Balmain-ontwerper Olivier Rousteing aan Vogue. ‘We vergeten niet waar we vandaan komen, en dat is echt heel belangrijk.’

Balmain x Beyoncé


© Balmain

Balmain x Beyoncé


© Balmain

Balmain x Beyoncé


© Balmain

Balmain x Beyoncé


© Balmain

Balmain x Beyoncé


© Balmain

Balmain x Beyoncé


© Balmain

[td_smart_list_end]

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '