Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Tjorven Boucher

Printen en meenemen naar de kapper

35 x kapselinspiratie voor lang haar op Pinterest

35 gorgeous kapsels voor lang haar om nu uit te proberen. Want ook met fantastische lengtes als die van jou geraak je snel in een kapselsleur. Daarom zochten we de leukste coupes bij elkaar op Pinterest.

Volg Flair Belgiës bord 'LANG HAAR' op Pinterest.

 

Tijd voor een nieuw kapsel?

Of niet? Weet je niet of je klaar bent voor een make-over? Doe dan deze test en ontdek of je een plekje moet reserveren bij de kapper voor een ander kapsel.

 

Trends voor lang haar

Volgens stylisten worden deze kapsels voor lang haar je van het in 2016.

 • De frou is terug. In 2016 is hij wel robuuster en reikt hij tot aan je wenkbrauwen. Wil je je kapsel snel opfrissen, kies dan voor een frou. Da's de snelste manier om jezelf te transformeren.
   
 • De lob (long bob) is al een tijdje je van het. Maar deze lob is meer gepolijst, shiny en vooral heel erg sexy. in 2015 was de messy variant à la Alexa Chung erg in trek. In 2016 kruipt er iets meer time and effort in dit kapsel voor lang haar.
   
 • Een makkelijke manier om lang haar een boost te geven: laagjes. Als je koste wat kost je lange haar wil behouden, kan je in 2016 laagjes aan de voorkant van je kapsel toevoegen. Daardoor krijgt je kapsel meer schwung. Vrouwen als Kate Moss, Cara Delevingne en Brigitte Bardot zijn de perfecte inspiratiebronnen.

 

Het perfecte kapsel bij jouw gezichtsvorm

Hoe meer je je kapsel afstemt op je gezichtsvorm, hoe mooier het resultaat. Maar dan moet je eerst wel je gezichsvorm kennen natuurlijk. Redactrice Isa legt hier haarfijn uit hoe je dat doet. Gelukt? Dan kan je aan de hand van deze tips het perfecte kapsel bij  jouw gezicht ontdekken. 

 

Lang haar verzorgen

 • Kan je niet zonder je stijltang en je haardroger om je lange haar in model te brengen? Weet dan dat die toestellen jouw haar ernstige schade kunnen toebrengen. Breng dus altijd eerst een beschermend product aan en gebruik je toestellen nooit op de hoogste stand. 
   
 • Om lang haar te wassen, gebruik je het best lauw water. Sluit zelfs af met koud water, want dat sluit de haarschubben en dat laat je haar glanzen.
   
 • Dep je lange haren droog met een handdoek (niet wrijven!) voor je een verzorgingsproduct aanbrengt. Op die manier wordt het product beter opgenomen door je haar.

   

 • Was je lange haren niet te vaak, het liefst zo weinig mogelijk, probeer het bij 2 à 3 keer per week te houden. Natuurlijk is dit een advies, als je haar snel vettig wordt, mag je het natuurlijk vaker wassen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '