Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Beyoncé op Instagram

Om nu uit te proberen!

3 mascarahacks van de make-up artist van Beyoncé

We zijn jaloers op Queen B's talent, moves, kont én wimpers. Die eerste drie zijn wat moeilijker te verkijgen – zelfs met alle squats in de wereld – maar haar mooie wimpers liggen wel binnen handbereik. Hoera!

Sir John – de make-up artist die verantwoordelijk is voor de fabulous looks van Beyoncé – klapt uit de biecht. Hij verklapte zijn 3 favoriete tips voor een verleidelijke oogopslag. En die zijn superinteressant!

 

1. Verlengende mascara als basis

 

Volgens Sir John is een verlengende mascara niets meer of minder dan een basislaag voor je mascara – zie het als een soort primer. Door een verlengende mascara in een zigzagbeweging aan te brengen op je wimpers, maak je een stevige basis voor je volumemascara.

 

2. Focus op je buitenste wimpers

 

Voor de wimpers van B focust Sir John zich vooral op de uiterste hoeken. Door daar een extra laag aan te brengen, krijgen haar ogen meteen een cat eye-effect. Kan je er moeilijk bij? Hou je mascaraborsteltje dan verticaal en breng de mascara wimper per wimper aan.

 

3. Koop een bruine mascara

 

Sir John raadt aan om bruine mascara aan te brengen op je onderste wimpers. Zo worden die extra benadrukt, zonder te hard over te komen. Bruin is een stuk rustiger dan zwart, en is daarom erg flatterend.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '