Home WEDSTRIJD: win een wasmachine van Whirlpool t.w.v. € 649

WEDSTRIJD: win een wasmachine van Whirlpool t.w.v. € 649

Wij zoeken ter ere van Singles Day dé perfecte match voor jouw single sock.

  Advertorial

  Op woensdag 11 november is het Singles Day. Op die dag zetten we onze single friends in de kijker, maar vergeten we daarbij niet heel wat andere singles? Zette jij ooit al je single socks in de kijker bijvoorbeeld? Dat dachten we al… Tijd voor verandering!

  Het is je vast geen onbekend probleem. Je sokken gaan als paar de was in en toch is er eentje dat er achteraf alleen weer uitkomt. Hoeveel van je sokken verloren hun trouwe wederhelft wel niet in de was? Singles Day is als je ’t ons vraagt hét uitgelezen moment om op zoek te gaan naar een nieuwe gezel voor je solo sok.

  Wij spelen maar al te graag voor matchmaker voor jouw favoriete single sock, want ook sokken verdienen het om een soulmate te vinden. En er is meer… Als wij voor jouw sok dé match vinden, krijg je er een gloednieuwe wasmachine van Whirlpool bovenop. Van een gigantisch cadeau gesproken!

  De prijzenpot: de FreshCare+ Steam-wasmachine van Whirlpool

  De FreshCare+ Steam van Whirlpool werd afgelopen jaar nog verkozen tot Product van het jaar. En da’s niet gek! Door de combinatie van stoom en zachte trommelbewegingen blijven je kleren tot wel 6 uur nadat je was gedraaid is lekker fris. Geen stress voor een muffe geur dus als je de wasmachine even vergeet uit te laden. Dat doet geen enkele machine haar na!

  Bovendien hoef je je hoofd niet langer te breken over welk wasprogramma je instelt. De intuïtieve 6TH SENSE-technologie van de wasmachine weet namelijk precies welke soort en hoeveel was zich in de Whirlpool-wasmachine bevindt. Op basis daarvan berekent het automatisch hoeveel water, energie en tijd er nodig is én hoe snel de trommel moet roteren voor de perfecte wasbeurt.

  En alsof dat nog niet genoeg is, kan de wasmachine je kledij ook van dat nodige kattenwasje voorzien. Niet al je kleren die in de was belanden zijn immers écht vies. De SteamRefresh-cyclus is een programma van slechts 20 minuten dat met een verbruik van amper twee glazen water je kledij snel even opfrist. De SteamHygiene-functie tot slot verwijdert tot 99,9 % (!) van de bacteriën. De vezels van je kledij worden tot in de diepte gereinigd én dat gebeurt bovendien op een natuurlijke manier, zonder chemische additieven. Goed voor de natuur én voor de gevoelige huidjes. Heerlijk!

  WIN WIN WIN

  Wil jij kans maken op een van de twee FreshCare+ Steam-wasmachines van Whirlpool? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een foto uploaden van je favoriete single sock aan je voet (één voet met en één voet zonder sok zorgt voor een extra dramatisch effect) en je gegevens achterlaten. Easy peasy lemon squeezy!

  En… Wij doen de rest! Wij gaan op zoek naar het perfecte maatje voor jouw single sock. De eigenaars van de twee sokken die volgens ons om welke gekke reden dan ook een match made in heaven zijn, winnen allebei een Whirlpool FreshCare+ Steam-wasmachine ter waarde van € 649. En zo ben je meteen zeker dat jouw sokken nooit meer opgeslokt zullen worden door jouw wasmachine. 😉

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
  Klik hier om dit alsnog toe te laten

  Ontdek de winnende single socks vanaf maandag 30 november op de Instagram- en Facebookpagina van Whirlpool. Volg Whirlpool hier op Instagram en hier op Facebook.

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.