Home HOTSPOTS: de leukste adresjes voor een dagje Kortrijk
ADVERTENTIE

HOTSPOTS: de leukste adresjes voor een dagje Kortrijk

Citytrip in eigen land!

  Kortrijk
  Instagram: @margodewulf / @geoffrey_lannaux

  Flair & Toerisme Kortrijk

  Vergeet Barcelona, Londen of Parijs. Ook België heeft een heleboel leuke steden voor een citytrip in eigen land. Kortrijk bijvoorbeeld, creatieve stad aan de Leie. Hippe boetiekjes, gezellige restaurantjes en culturele hotspots: dit zijn onze favoriete adresjes!

   

  Kortrijk is dé creatieve bakermat bij uitstek, met in het midden van de twee Leie-armen het Buda-eiland: het kloppend hart van creatief Kortrijk met een smeltkroes van creatieve ontwerpers, studenten, ondernemers en kunstenaars. Houd halt in de Budafabriek voor een bezoek aan een van de tentoonstellingen of schrijf je in voor een leuke workshop of atelier. Ook de fashionista is in Kortrijk aan het juiste adres. Je vindt er zowel hippe boetiekjes als budgetvriendelijke modehuizen op wandelafstand van elkaar.

   

  Kortrijk voor foodies

  Ook foodies komen in Kortrijk aan hun trekken. Start de dag met een verkwikkend ontbijtje bij Kaffee Renée. Kom je op zondag? Schuif dan aan voor de brunch bij De KleinKeuken, gelegen op het creatieve Buda-eiland. Je kan er ook terecht voor een verfrissende homemade limonade, een koffietje of theetje, guilt-free taarten of veggie en vegan lunchgerechtjes.

   

   

  Ook bij het vrolijke Spoon Soep & Brood, het gezellige Café Tartine of Parazaar (waar je van donderdag tot zaterdag trouwens ook kan dineren) kan je terecht voor een heerlijke lunch.

   

  Dates like this💖

  A post shared by J O L I E N (@jolienleenknecht) on

   

  Moe van al dat shoppen? Voor het aperitief moet je bij wijnbar Ernest zijn, waarna fans van de Italiaanse keuken hun voetjes onder tafel schuiven bij A Roma. Echte burger lovers reserveren best een plekje bij Paul’s Boutique. Onze favoriet? De shaved fishburger! Nog niet klaar om naar huis te gaan? Afsluiten doe je bij Social Club met een heerlijke cocktail. Cheers!

   

  Cosmo try out! Fun and fruity at the social club🍹 #thelabkortrijk #socialvenue #specialtybar #gentlemensdrinks #socialclubkortrijk #kortrijk

  A post shared by The Lab – The Social Club (@socialclubkortrijk) on

  Vind meer informatie op www.toerismekortrijk.be

  Lees ook:

  ADVERTENTIE

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.