Home Stem voor jouw favo Bizidee: tweede stemronde

Stem voor jouw favo Bizidee: tweede stemronde

  Flair
  Flair zocht ondernemende lezeressen met een leuk idee, en vond die ook! Deze vijf vrouwen zitten in de finale van de Bizidee Flair-Award en maken kans op de hoofdprijs: een advertentie ter waarde van 11.000 euro in Flair én een wildcard voor de finale van Bizidee. Daar maakt de winnares kans op 25.000 euro. Stemmen! Nu!

  Als je jouw favoriete Bizidee gevonden hebt, kan je tot en met donderdag 15 mei onderaan deze pagina je stem uitbrengen. Heel belangrijk, want jullie stemmen tellen voor dertig procent mee in het eindresultaat.

   

  FR!TS for kids

  Miek (29) ontwerpt kinderstoelen voor aan een keukeneiland.

  Stemmen please! 'Keukeneilanden zijn heel hip, maar veel mensen vergeten dat er ooit kinderen aan moeten eten.Met onze hippe kinderstoelen is dat probleem meteen opgelost'

   

  ShowBee

  Hilde (31) wil een creatief lingeriemerk opstarten. Je setje kan je personaliseren met kleurrijke bandjes en fantasietjes die je er eenvoudig weer af kan halen.

  Stemmen please! ‘Iedere dag nieuwe lingerie, dat wil toch elke vrouw?’

   

  Skana Audio Solutions

  Elizabeth (21) en haar vrienden ontwierpen een magnetische audiojack: een aansluiting voor je oortjes of je hoofdtelefoon die met een magneetje werkt.

  Stemmen please! 'Dankzij onze uitvinding blijf je nooit meer met je oortjes ergens hangen én blijft je hoofdtelefoon constant plakken aan je favoriete electronica!'

   

  Tooling for Ladies

  Anja (38) en haar vriendin Sylvie (38) willen homeworkshops geven om vrouwen te leren klussen. Daarvoor selecteren ze vrouwvriendelijk gereedschap.

  Stemmen please! 'Gereedschap is gemaakt op mannenmaat en dus moeilijk te gebruiken voor vrouwen.  Daarom selecteren we vrouwvriendelijk materiaal. En via onze workshops willen we vrouwen zelfvertrouwen geven in het klussen, want klussen is niet alleen een mannending

   

  Mie Mouche

  Patricia (38) wil een koffie- of theehuisje opstarten waar je gluten- en melkvrije tussendoortjes kan krijgen.

  Stemmen please! ‘Er zijn veel mensen met een allergie die nergens terecht kunnen voor een gebakje. Er is dus dringend nood aan een gezellige ontmoetingsplaats.'

   

  Wil je meer te weten komen over deze ideeën? Lees er deze week alles over in Flair. Schrijf je in op de nieuwsbrief van Bizidee om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

   

  Bizidee

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.