Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Stand van zaken

Over de Flairpumps

Op dinsdag 22 maart startte de actie met de Flairpumps en duizenden enthousiaste Flairlezeressen waren er als de kippen bij! Deze keer hadden we 5x keer zo veel schoenen voorzien als bij de boots-actie van de winter. Maar opnieuw werden de Torfswinkels overspoeld door Flairlezeressen, op zoek naar hippe pumps voor maar € 15.

Meer dan 20.000 vrouwen konden hun pumps al op de kop tikken, maar minstens evenveel dames grepen ernaast en keerden teleurgesteld terug naar huis. Schoenen Torfs en Flair stelden woensdag en donderdag dan ook alles in het werk om een aantal winkels opnieuw te bevoorraden. Ook deze nieuwe voorraad pumps vloog binnen de kortste keren de deur uit

Eerder deze week kondigden we aan dat eind mei een nieuwe lading pumps geleverd wordt. Nu al weten we dat ook deze levering ontoereikend zal zijn.

Daarom zoeken Flair en Schoenen Torfs naar een degelijke oplossing waarbij iedereen aan zijn trekken komt…

Laat je e-mailadres achter in de winkel of op of op http://www.torfs.be/flair en je ontvangt een herinneringsmail wanneer er meer nieuws is.
Wij vinden het heel belangrijk om open en eerlijk te communiceren en houden jullie graag op de hoogte over de pumps via torfs.be en flair.be.

Hou ook vast en zeker je Flairbon bij om nog te kunnen genieten van de actie!
Nogmaals willen wij onze oprechte excuses aanbieden aan de dames die we moesten ontgoochelen… Je kan ervan opaan: jouw kans komt nog!

Zomerse groetjes van
Schoenen Torfs en de Flairredactie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier