Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Volg de sterren en strik de ware

Liefdeshoroscoop: Weegschaal

Laat je niet misleiden: hij zal je met zachte aandrang verleiden tot waar hij je hebben wil: in bed.

Zijn liefdesprofiel

Weegschaal is een kind van de liefde. Hoe kan het ook anders met die heersende planeet van hem: Venus, de godin van de liefde, harmonie en schoonheid. Maar er zit een addertje onder het gras. Weegschaal is ook een luchtteken en benadert de ander niet met zijn hart, maar met z’n verstand. Meestal houdt hij zich wat op de achtergrond en bekijkt alle mogelijke partners met een kritisch oog. Zou zij of zij bij hem passen en is die ander niet té onstuimig?

Weegschaal lijkt zo makkelijk en meegaand, tot je zijn echte karakter leert kennen: een ijzeren hand in een fluwelen handschoen. Als een echte charmeur overdondert Weegschaal je met complimentjes. Leuk, maar je voelt dat er iets anders achter schuilt. Met zachte aandrang zal hij je verleiden tot waar hij je hebben wil: in bed. Toch is seks niet het allerbelangrijkste, wel erotiek.

Zo verleid je hem!

Weegschaal let op de kleinste details. Je kleding, make-up, haar… Kortom: je complete verschijning wordt tot in de kleinste puntjes bestudeerd. Ook in bed is hij een perfectionist. Een Weegschaal is dol op feestjes, omdat hij niet graag alleen is. Zwaai met ticketjes voor een theatervoorstelling, interessante tentoonstelling of een cultfilm, en ga daarna lekker uit eten. Draag altijd mooie juwelen, want hij is dol op goede smaak!

 Dé Weegschaal-score
Liefdesmotto: “Kies je liefste met zorg.”
Waar knapt hij op af? Van schreeuwerige kleuren of bonzende geluiden krijgt hij migraine.
Waar valt hij als een blok voor? Hij wil een mooie vrouw die ballet of dans in haar benen heeft zitten, want dat doet hem dromen van ingewikkelde standjes!
Seks! Niet te veel en niet te weinig.
Trouw? Als twijfelaar kijkt Weegschaal regelmatig naar andere vrouwen. Je weet nooit dat hij zijn grote liefde misloopt.
Favo date: goedgemanierd als hij is, verkiest hij een etentje in stijl. Haal je mooiste jurkje uit de kast!
Topmatch: met een vrolijke, zelfverzekerde Waterman die voor zijn mening durft uit te komen.
Flopmatch: hij wordt helemaal dol van drammerige Ram.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier