Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Fruitige nageltjes

Geurende nagellakjes van Revlon

Ontdek snel de Fruitful Temptations nagellak van Revlon! Gewoon lakken en eens droog heb je heerlijk fruitige nageltjes. Zowel qua kleur als geur!

Deze maand lanceert Revlon een nagellak met een geurtje. Je kan kiezen uit acht verschillende fruitkleurtjes met bijpassend exotisch geurtje. Wat denk je bijvoorbeeld van Not So Blueberry, nagellak met een bosbessen geur of Mon Cherry met een kersengeur?

En dan heb je Raspberry Rapture en Mad About Mango nog niet ontdekt! Van de namen alleen al, wil je je vingers aflikken.

Bovendien is het zo eenvoudig. Gewoon lakken en zodra de nagels droog zijn, komt de fruitige geur je tegemoet! En je bent er een hele tijd zoet moe, want de geur houdt maar liefst vijf dagen!

 

Ook zin in zoete nageltjes? Wees er dan snel bij, want de nagellak wordt in limited edition uitgebracht tegen een prijs van 4,99 dollar per stuk. Of deze nagellakjes ook in België uitkomen, is nog een groot vraagteken.

Maar dankzij de wondere wereld van het web is dat in no-time opgelost. Surf dus snel naar de website van Revlon en ontdek de Fruitful Temptations!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier