Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ontdek de nieuwe ZERO Feel Lace-collectie van sloggi.

FREEDOOOM: Deze beha voelt aan alsof je nìks draagt

Samen met sloggi


Is er iets zaliger dan je beha uittrekken na een lange dag? Wij dachten van niet tot we de ZERO Feel-collectie van sloggi ontdekten! Deze naad- en beugelloze lijn bodywear geeft je de hele dag door een heerlijk unfastened gevoel en toch de nodige support. Gloednieuw dit seizoen is de ZERO Feel Lace, die er dankzij een streepje kant vrouwelijker uitziet dan ooit. De combinatie van comfort en stijl loodst je in alle vrijheid de dag door, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

07:00


De wekker gaat af en jij sprint uit bed om aan je drukke werkdag te beginnen. In plaats van een loeistrakke beha trek je je favoriete ZERO Feel Lace-setje aan. Verfijnd en vrouwelijk dankzij een streepje kant, maar vooral: haast niet voelbaar! Dankzij 360°-stretch biedt deze vederlichte lingerie ongekend draagcomfort, zélfs tijdens die dagelijkse pendeltocht.

09:00


Fluitend wandel je richting bureau en begroet vrolijk je collega’s. Jup, ook op de werkvloer doet je nieuwe sloggi-setje het goed! Ultrazacht gebreid kant met ondersteunende voering zorgt er immers voor dat je bodywear compleet naadloos is en dus onzichtbaar onder je kantooroutfit. Je zou voor minder goedgezind zijn.

13:00


De lunch zit er net op en jij knalt alweer een volgende meeting in. Branger – kort voor bra anger – ken je niet want die ZERO Feel Lace zit nog steeds als gegoten. De beugelloze beha geeft je dat nauwelijks voelbare gevoel en de bijpassende slip is verkrijgbaar met comfy hoge taille of als sexy Brazil panty, perfect onder elke look.

19:00


Terwijl je op andere dagen zin hebt om die knellende beha al in de file naar huis uit te zwieren kan je nu na een lange werkdag nog ademhalen. Oef! Je belt je besties op voor afterwork drinks en hoeft je niet eens om te kleden. De ZERO Feel Lace-top, -bralette of -bandeau – hallò blote schouders! – loodst je in alle vrijheid de avond door.

22:00


Thuis wacht je lief/date op jou. Vergeet Bridget Jones en haar gestress over omaslips, jouw ondergoed is gelukkig comfy én sexy. Of de avond nu eindigt voor de buis of in bed, sloggi has got you covered. Jouw ZERO Feel Lace mag gezien worden en trek je pas uit voor een hélé goede reden.

Je shopt de ZERO Feel Lace-lijn van sloggi hier en ontdek hier de Instagrampagina.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier