Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Lynne Vermeulen

#FOTA16: who the heck is Lynne Vermeulen ?

WAUW ! Ik ben een van de finalisten voor FOTA 2016! Dit had ik nooit verwacht. Echt in geen honderd jaar. Maar kijk, wonder boven wonder heb ik het tot bij de laatste drie finalisten geschopt en daarvan bewonder jij nu het resultaat!

Als laatste opdracht kreeg ik deze pagina cadeau. Ik heb lang nagedacht over wat ik ermee kon doen. Maak ik een fancy blogpost over waarom iedereen op mij moet stemmen? Of doe ik uit de doeken hoe geweldig de voorbije maand was? Nee, die dingen hebben jullie ondertussen wel al gezien. Ik maak van de gelegenheid gebruik om mezelf in alle eerlijkheid eens goed voor te stellen. Want ik denk niet dat iedereen al weet wie ik ben en wat ik nu precies doe. Dus hoe kan ik laten zien wie ik echt ben? Met een tekening natuurlijk!

 

Lynne Vermeulen

 

Ik ben dus Lynne Vermeulen, een negentienjarige creatieve duizendpoot met grote dromen en een passie. Met deze tekening weten jullie natuurlijk nog niet wat ik zoal uitsteek op een doordeweekse dag. Naast slapen (tweede grote passie), eten (grootste liefde) en schoolgaan (studentenleven) hou ik me bezig met allerlei creatieve projecten. Ze hier allemaal opsommen is nogal veel werk, dus heb ik een kort fi lmpje gemaakt waarin ik alles uit de doeken doe. Veel kijkplezier!

 

[sm-rambla-embed][VIDEO_13678][/sm-rambla-embed]

 

Voilà, nu weten jullie het zo’n beetje ! Breng een bezoekje aan mijn Instagrampagina indien je nog meer wil zien en vertel me wat je ervan vond. Sharing is caring. Wil jij mij op 3 november zien winnen? Vergeet dan zeker je stem niet uit te brengen! Bedankt voor het lezen en (hopelijk) tot binnenkort !

 

Stem nu!

Vind jij dat Lynne de Flair Online Talent Award 2016 moet winnen? Stem dan hieronder op haar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier