Home Citytrip Rome: shoppen

Citytrip Rome: shoppen

  Corbis
  Rome bezoeken en de boetieks negeren? Waag het niet! Het is een belediging voor de stad die de koninging is van de mode. Ontdek onze beste adresjes!

   

  Via Del Corso

  Dé straat die je niet mag missen! Eindeloos, de Via del Corso bezit een ruime keuze aan winkels voor ieders smaak en budget. De basisshopper of de fashionaista, iedereen vindt er zijn geluk. 

  Via Del Corso.

   

  Parco Leonardo

  De modetempel! Het commerciële centrum Parco Leonardo bestaat uit tweehonderd kledingzaken. Een paradijs voor shopverslaafden. En als je lief een hekel heeft aan window shoppen, kan hij zijn tijd doorbrengen in de spelletjeskamer, speciaal voor hem geïnstalleerd (of toch bijna…).

  Viale Bramante, 31/65.

   

  Officina

  Deze boetiek doet je springen van plezier. In Officina shop je prulletjes, sieraden, tassen en sjaals. Bovendien is alles handgemaakt! 

  Via Della Stelletta, 21.

   

  Groove

  In Groove vind je de bekende merken, maar ook flashy en underground t-shirts. Creeër je eigen top met gekke print. 

  Via dei Giubbonari, 93.

   

  Citytrip Rome: shopping

  Yamamay

  Zin om je citytrip wat spannender te maken? Stel voor aan je lief om een ondeugend tripje te maken naar Yamamay. Je vindt er zeker het lingeriesetje dat hem gek maakt…

  Piazza di Spagna, 33.

   

  Super Shop

  Alle mode, beauty en design hypes vind je in Super Shop. Voorzichtig: je bankrekening kan ineens in het rood staan na deze halte!

  Via Leonina, 42.

   

  Solo Due

  Styliste Elisabetta heeft alles in deze shop zelfgemaakt. Elk stuk is gerealiseerd met vintage stoffen. Vergeet vooral niet naar de sexy schoenen en originele jasjes te kijken. 

  Via del Pellegrino, 48.

   

  Amanei

  Amanei is een shop gevuld met dingen die je niet echt nodig hebt, maar die je absoluut wil hebben! Een portemonnee in de vorm van een vos… Ideaal om originele souvenirs te scoren.

  Via de Parione, 9.

   

  SBU

  De naam van deze winkel is ontstaan uit de initialen van de Strategic Business Unit. Maar aangezien dat ons niks zegt, vertalen wij SBU als Stijl, Goed gemaakt, Uniek. Sieraden, prulletjes en schoenen, je vindt het hier allemaal, voor ons en voor je huisdier.  

  Via di San Pantaleo, 68.

   

  Andere artikelen over Rome vind je hier:

  Praktische informatie

  Onze selectie van hotels in Rome

  Onze selectie van bars en restaurants in Rome

  Wat moet je bezoeken in Rome?

   

   

  citytrip flair shedeals

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.