Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt 30 markante vrouwen onder de 30 jaar

OPROEP: Flair zoekt 30 markante vrouwen onder de 30 jaar

Wie zijn de meest inspirerende jonge vrouwen in België?

oproep
© Getty Images

Binnenkort gaat er in Flair een nieuwe rubriek van start met als titel ’30 onder de 30′. Dertig weken lang laten we elke week een markante jonge vrouw aan het woord die het verschil maakt op maatschappelijk vlak. Ken jij zo iemand? Nomineer haar hier!

Bij Flair houden we van vrouwen die dingen in beweging brengen, die durven, die springen, die eens goed tegen de schenen durven te schoppen en die ons inspireren tot grootse dingen. En jonge vrouwen doen dat meer dan ooit!

Dat willen we vieren én belonen. Dus stellen wij dit jaar voor het eerst onze eigen ’30 onder de 30′-lijst samen. En dat doen we samen mét jullie. Naar welke vrouw kijk jij op? Wie maakt voor jou het verschil?

De voorwaarden: we zoeken naar Belgische vrouwen onder de 30 jaar, die duidelijk hun stempel gedrukt hebben en een impact hebben op hun ruime omgeving. Nomineer jouw favoriet en schrijf een korte motivatie waarom zij voor jou dé vrouw is die in deze lijst thuishoort.

Vanaf 3 maart verschijnt elke week in Flair een interview met één van deze markante vrouwen, 30 weken lang, tot we onze volledige lijst publiceren. Ken jij een markante vrouw onder de 30 jaar die elke dag opnieuw het verschil maakt en een maatschappelijke impact heeft? Nomineer haar dan door een mailtje te sturen naar 30@flair.be + motivatie waarom zij volgens jou een plekje verdient in de nieuwe Flairrubriek ’30 onder de 30′.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.