Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt M/V/X die graag vroeg aan de dag beginnen

OPROEP: Flair zoekt M/V/X die graag vroeg aan de dag beginnen

Sta jij reeds om 6 uur 's ochtends op de yogamat? Of ben jij nog voor zonsopgang al op wandel met een vriendin?

oproep
© Pexels

De een stapt gegarandeerd met het verkeerde been uit bed als de wekker voor 7 uur gaat, de ander doet niets liever dan vroeg uit de veren zijn en de dag alvast goed te beginnen met een yogasessie of wandeling. Bevind jij je in de tweede categorie? Dan ben jij de ochtendmens die we zoeken!

Sta jij al om 6 uur op de yogamat? Klap je reeds om 7 uur je laptop open om alles uit je werkdag te halen? Begin jij de dag graag nog voor zonsopgang al wandelend met een vriendin? Of sta jij graag vóór je kroost op zodat je jezelf wat me-time in de badkamer kan gunnen? Dan ben jij de vroege vogel die we zoeken voor onze volgende beeldreportage (interview + fotoshoot, inclusief styling).

Stuur een mailtje met als onderwerp ‘Rise and shine’ naar laura.vansweevelt@flair.be en vertel ons in enkele regels wat jou een ochtendmens maakt. Om hoe laat sta je op? Doe je dit dagelijks? Hoe begin je de dag dan juist? En wat vind je zo fijn aan vroeg opstaan?

Vergeet zeker je volledige naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer niet te vermelden. Mailen kan tot en met maandag 5 april.