Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt M/V/X die sinds de lockdown (extra) close zijn met...

OPROEP: Flair zoekt M/V/X die sinds de lockdown (extra) close zijn met hun buur

Deed jij boodschappen in ruil voor een heerlijke ovenschotel? Of werden jullie elkaars knuffelcontact, inclusief wijntjes op het balkon?

buur
© Pexels

Beter een goede buur dan een verre vriend, luidt het gezegde. En dat een goede buur goud waard is, weten we sinds de intrede van COVID-19 maar al te goed. Werd jij tijdens de lockdown close(r) met je buur en willen jullie graag over jullie band vertellen in Flair? Dan zijn jullie het duo dat we zoeken voor onze volgende reportage.

Werd jouw buur tijdens de lockdown je knuffelcontact en eindigden jullie de dag steevast met een wijntje op het balkon? Deed jij boodschappen voor hem/haar/hen in ruil voor een heerlijke ovenschotel? Werden jullie kinderen of honden beste maatjes en zijn jullie dat sindsdien ook? Dan zijn jullie het duo dat we zoeken voor onze volgende beeldreportage!

Stuur vóór donderdag 8 april een mailtje naar laura.vansweevelt@flair.be met als onderwerp ‘Goede buur’. Vertel in enkele regels hoe jij en je buur elkaar (beter) leerden kennen tijdens de lockdown, wat jullie samen of voor elkaar deden/doen en hoe jullie band er vandaag uitziet. Vergeet zeker jullie volledige namen, leeftijden, beroepen, gezinssituatie, woonplaats en telefoonnummers niet te vermelden.