Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt M/V/X voor een beeldreportage in feestthema

OPROEP: Flair zoekt M/V/X voor een beeldreportage in feestthema

Ben jij een introvert en kan je niet wachten om de feestdagen gezellig in je eentje door te brengen? Of hebben jij en je bestie plannen om kerst en nieuw onder jullie tweetjes te vieren?

beeldreportage
© Pexels

De feestdagen zullen er dit jaar een tikkeltje anders uitzien dan gewoonlijk. Ben jij van plan de feesten op een inspirerende/verrassende/grappige manier in je bubbel te vieren? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal!

Voor een beeldreportage (interview + fotoshoot) zijn we op zoek naar mensen die de feesten op een bijzondere manier zullen doorbrengen in hun bubbel.

Ben jij een introvert en kan je niet wachten om de feestdagen gezellig in je eentje door te brengen? Hebben jij en je bestie plannen om de familiefeesten te laten voor wat ze zijn en kerst en nieuw onder jullie tweetjes te vieren in pyjama? Of organiseer jij als single mama een kerst- of nieuwjaarsavond met je kroost waarbij jullie all the way gaan met slingers en confetti? Laat het ons weten!

Stuur vóór dinsdag 27 oktober een mailtje met als onderwerp ‘Feest 2020’ naar laura.vansweevelt@flair.be en leg in 5 regels uit op welke manier jij de feestdagen in je bubbel zal doorbrengen. Vergeet zeker je volledige naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer niet te vermelden.