https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt M/V/X met een inspirerend profiel op sociale media voor...

OPROEP: Flair zoekt M/V/X met een inspirerend profiel op sociale media voor de rubriek ‘Must Follow’

Ken of ben jij iemand die een plekje verdient in onze rubriek 'Must Follow'? Laat het ons weten!

Must Follow
© Pexels

Voor onze rubriek Must Follow zijn we op zoek naar inspirerende profielen op sociale media. Stampte jij je eigen podcast uit de grond? Combineer je een vaste job met een bijbaan als dichter of illustrator? Draag jij je steentje bij aan het milieu met je plantaardige foodblog? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Onder het motto #honestmotherhood houdt Laura Lodewijckx het als jonge mama op Instagram graag eerlijk. De modebewuste milieuactiviste Nina Maat staat op de barricades voor een circulaire economieUwi Van Hauwermeiren gebruikt hun platform dan weer om hun volgers iets bij te leren over LGBTQ+-thema’s en Elisabeth Noël combineert een vaste job met een bijbaan als floriste.

Stuk voor stuk inspirerende profielen met een sterk verhaal die de voorbije vier jaar de revue passeerden in onze rubriek Must Follow. En aangezien we maar geen genoeg krijgen van al dat talent, zijn we op zoek naar interessante nieuwe cases.

Ken of ben jij zo iemand? Stuur dan een mailtje met als onderwerp ‘Must Follow’ naar chloe.foubert@flair.be. Leg in max. 5 regels uit waarom jij of je vriend(in)/familielid een plekje verdient in onze rubriek en vergeet niet je volledige naam, leeftijd en blog en/of socialemediakanalen te vermelden.