Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt jullie vreemdste eetcombinaties

OPROEP: Flair zoekt jullie vreemdste eetcombinaties

Smeer je choco op je boterham met hesp of eet je het allerliefste yoghurt bij je omelet?

eetcombinaties
© valerie elash via unsplash

Dop jij je frietjes standaard in een milkshake, eet je het liefst yoghurt bij je omelet, smeer je pindakaas op een rauwe ajuin of bestel je altijd een extra portie kaas bij je appeltaart? Wij zoeken bij Flair jullie allervreemdste eetcombinaties die je met veel plezier en vooral veel smaak verorbert.

Dat je kaas over je bord pasta strooit en je frietjes in mayo dopt, is even logisch als de lucht die blauw is en het feit dat Flair je favoriete magazine is. Toch zijn er bepaalde eetcombinaties die niet direct in je zouden opkomen en die misschien zelfs een beetje walgelijk klinken, maar die anderen met veel plezier oppeuzelen.

Culinair hoogstandje

Dop jij je sandwich in Coca Cola, smeer je choco op je boterham met hesp of strooi je zout in je karamelpudding? Wil je dit culinair hoogstandje delen met de rest van Vlaanderen? Stuur dan een mailtje met je favoriete, vreemde eetcombinatie naar herlinde.matthys@roularta.be. Zet er even bij hoe je in godsnaam op deze samenstelling kwam, waarom je het zo lekker vindt, hoe je omgeving reageert als je het verorbert en vergeet ook zeker geen foto van dit speciale gerechtje op te sturen.

Meer oproepen vind je hier.