Home Oproepen OPROEP: ben jij best blij met de lockdown en hoeven versoepelingen niet?

OPROEP: ben jij best blij met de lockdown en hoeven versoepelingen niet?

Of het nu is vanwege de sociale verplichtingen of omdat je dan weer elke dag naar het werk moet.

versoepelingen
© Cottonbro via Pexels

Komende vrijdag zit het Overlegcomité opnieuw samen om de mogelijkheid tot versoepelingen te bespreken. En terwijl dat voor velen als muziek in de oren klinkt, zijn er ook mensen die daar eigenlijk helemaal niet op zitten te wachten. Ben of ken jij zo iemand? Lees dan zeker verder!

Terwijl wij bij Flair niet kunnen wachten om weer terrasjes te doen, de collega’s terug te zien, met vriend(inn)en te gaan shoppen, eens lekker te gaan eten,… zijn er vast ook anderen die eigenlijk niet willen dat die lockdown eindigt. En dat om verschillende redenen. Wacht jij telkens dat de veiligheidsraad samenzit met een klein bang hartje af of er versoepelingen komen? En baal jij enorm als die ervoor zorgen dat jouw leven weer op z’n kop komt te staan? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Of het nu is vanwege de sociale verplichtingen die versoepelingen met zich meedragen, of omdat je dan weer elke dag naar het werk moet: ben jij best blij met de situatie momenteel en hoeven de cafés, restaurants en/of kantoren niet open voor jou? Of ben je blij dat je eindelijk maar met één persoon – je knuffelcontact – rekening hoeft te houden? Beantwoord dan onderaan op de vragen en wie weet verschijnt jouw getuigenis wel op Flair.be.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer oproepen vind je hier.