https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt M/V/X die voorgoed vaarwel willen zeggen aan hun complexen

OPROEP: Flair zoekt M/V/X die voorgoed vaarwel willen zeggen aan hun complexen

Ben je eindelijk klaar om je flaporen, grote voeten, littekens, moedervlek of het spleetje tussen je tanden te omarmen?

© remy loz via unsplash

Het is hoog tijd om onszelf graag te zien zoals we zijn. Wij zoeken M/V/X die al jarenlang onzeker zijn over een bepaald deel van hun lichaam, maar dat complex nu eindelijk helemaal terecht overboord gooiden.

Heb je flaporen, een moedervlek, een brandwond of een spleetje tussen je tanden? En wil je nu, na je daar jarenlang onnodig over geschaamd te hebben, eindelijk voorgoed ciao en adios zeggen aan dat complex? Dat werd tijd!

Self-love baby!

Het is hoog tijd om jezelf graag te zien zoals je bent. We moeten ons helemaal nergens onzeker over voelen. Je bent perfect zoals je bent, en we nemen graag samen afscheid van die vervelende complexen in een self-love-videoreeks. Lijkt dit iets voor jou? Mail dan je naam, leeftijd en telefoonnummer naar herlinde.matthys@flair.be. Stuur ook zeker een foto van jezelf mee met daarbij in ‘t kort jouw salut-complex-verhaal. Wie weet schitter jij binnenkort zonder complexen en vól self-love in een prachtige video op Flair.be.

Redactrice Herlinde beet de spits af en vertelt je in onderstaande self-love-video over haar ex-complex en hoe ze zichzelf nu volledig probeert te omarmen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer oproepen vind je hier.