Home Oproepen OPROEP: vertel (anoniem) jullie leukste/grappigste/vreemdste/engste/… Tinderverhalen

OPROEP: vertel (anoniem) jullie leukste/grappigste/vreemdste/engste/… Tinderverhalen

Word jij gek van saaie openingszinnen of ontmoette jij de liefde van je leven op Tinder?

Voor haar humoristische boek over het leven op Tinder, waaraan onze allerliefste ex-collega Julie Vranckx momenteel volop werkt met cartooniste Niet nu Laura, is Julie nog op zoek naar al jullie Tinderverhalen.

Het boek wordt een soort survivalgids vol herkenbare verhalen over allerlei ervaringen met Tinder. Maar om dat alles vlot neer te kunnen pennen, is Julie nog op zoek naar heel wat échte Tinderverhalen.

Word jij gek van saaie openingszinnen en vliegt jouw gsm tegen de muur bij de duizendste dickpic die in je inbox arriveert? Ontmoette jij de liefde van je leven op Tinder of liet een Tinderdate jou gewoon zitten? Of misschien heb jij gewoon een amusant Tinderverhaal dat je anoniem wil delen. Stuur dan een mailtje met jouw verhaal naar tinderverhalen@gmail.com.

Tinder Talk

Geen zin om je verhaal op mail te zetten? Dan kan je naar een van Julies Tinder Talk-avonden komen en daar met een hapje, een drankje en heel wat leuke vrouwen erbij jouw verhaal vertellen. Stuur een mailtje naar tinderverhalen@gmail.com voor meer info!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.