Home Oproepen OPROEP: Flair is op zoek naar jouw grappigste en gênantste seksblunders

OPROEP: Flair is op zoek naar jouw grappigste en gênantste seksblunders

Zei je de verkeerde naam tijdens het vrijen, stuikte het bed ineen of kwamen je onderburen klagen wegens geluidsoverlast?

oproep seksblunders
© mahrael Boutros via unsplash

Liet je een scheetje toen het er net heel pikant aan toeging tussen de lakens, viel je uit bed tijdens een ingewikkeld standje of kreeg je de slappe lach terwijl je bedpartner klaarkwam? We zijn bij Flair op zoek naar jouw meest memorabele seksblunders.

Seks is niet altijd passioneel en lekker. Het kan ook gigantisch grappig zijn, zeker als een van de twee – of drie, alles kan – een flater slaat in het heetst van de strijd. Beging jij zelf ooit een blunder in bed waarvan je tot op de dag van vandaag het schaamrood op de wangen krijgt? Of was je partner de ‘kluns’ die even de weg kwijt was en jullie beiden in de lach deed schieten.

Geluidsoverlast of verkeerde naam

Het kan natuurlijk ook gênanter: zei je bijvoorbeeld de verkeerde naam tijdens het vrijen? Had je net je tot op de draad versleten onderbroek aan omdat de rest nog in de was zat, stuikte het bed ineen of kwamen je onderburen klagen wegens geluidsoverlast? Stuur een mailtje met daarin je seksblunder(s) naar herlinde.matthys@flair.be. Vergeet zeker ook je naam en leeftijd niet te vermelden. En wie weet zie je binnenkort jouw blunder(s) op Flair.be verschijnen!

Meer oproepen vind je hier.