Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt bijzonder mooie moeder-dochterrelaties

OPROEP: Flair zoekt bijzonder mooie moeder-dochterrelaties

Wil jij je mama in de bloemetjes zetten met een mooie brief?

moeder-dochterrelaties
© unsplash

De belangrijkste persoon in ons leven? Onze mama natuurlijk! Ze staat altijd en overal klaar voor ons en het is er eentje uit de duizend, wat zeggen we: miljoenen! Flair zoekt lezeressen die hun mama in de bloemetjes willen zetten met een mooie brief.

Onvoorwaardelijke liefde is het allermooiste wat er bestaat op deze aardbol en dankzij onze mama’s weten de meesten hoe dit voelt en wat dit betekent. Altijd een schouder om op uit te huilen, een luisterend oor, de warmste knuffels en natuurlijk bakken goed advies. Daarom wil Flair enkele mama’s in de schijnwerpers zetten met een persoonlijke brief van hun dochter.

Heb jij een speciale band met je al even speciale moeder? Heb je een pleeg- of adoptiemama die je eens op een unieke manier wil bedanken? Wil je je plusmama laten weten hoeveel ze voor je betekent? Verdient jouw alleenstaande mama alle lof? Of misschien nam jouw oma of tante wel de rol van mama op zich en vond je nog niet de gepaste manier om hen te bedanken?

Wil jij jouw mama verrassen in Flair? Mail dan wat meer info over jullie en jullie band naar nele.reymen@flair.be. Wie weet staat jouw brief dan binnenkort in je favo magazine! 

Meer oproepen vind je hier.