Home Oproepen OPROEP: wil jij jouw huisdier in de kijker zetten voor Love Your...

OPROEP: wil jij jouw huisdier in de kijker zetten voor Love Your Pet Day?

Wie weet verschijnt jouw foto aanstaande zaterdag wel op Flair.be!

oproep love your pet day
© Samson Katt via Pexels

20 februari is het Love Your Pet Day, de ideale dag om je lieve huisdier in de kijker te zetten als je het ons vraagt. Stuur je favoriete foto of selfie met je hond/kat/konijn… in en wie weet verschijnt jouw foto aanstaande zaterdag wel op Flair.be!

Als je het ons vraagt, mag het elke dag wel Love Your Pet Day zijn, en voor vele baasjes en hun diertjes is dat ook het geval. Onze filmrol puilt uit van de schattige foto’s van ons huisdier. Gelukkig is er Love Your Pet Day, de dag waarop je je huisdier in de kijker kan zetten en iedereen kan overladen met schattige selfies of foto’s.

Daarom willen wij jullie leukste en grappigste kiekjes zien van of met jullie geliefde huisdier. Vul het formulier hieronder in en upload dan je favoriete foto met Samson, Minoes of Stamper. Wie weet schittert jouw geliefde viervoeter aanstaande zaterdag wel op Flair.be! Insturen kan tot 18 februari, 23u59.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer oproepen vind je hier.