Home Oproepen Flair zoekt unieke en idyllische plekjes om de Flaircaravan komende zomer te...

Flair zoekt unieke en idyllische plekjes om de Flaircaravan komende zomer te zetten

Ken jij een rustig plekje in Vlaanderen of Wallonië waar het heerlijk wakker worden is na een nachtje in onze Flaircaravan?

Na het grote succes van onze Flaircaravan de voorbije twee zomers, brengen we ‘m dubbel en dik terug. We zijn alleen nog op zoek naar leuke plekjes om ons gezellig stekje te stationeren. Kan jij ons helpen?

In 2019 introduceerden we de Flaircaravan, en met succes. Samen met je lief, je zus, een of zelfs twee vriend(inn)en kon je de gepimpte caravan voor een nachtje afhuren en genieten van de rust op een door ons zorgvuldig uitgezochte locatie. In het eerste jaar was alles binnen een dag tijd volgeboekt, en in de coronazomer van 2020 ging het nóg sneller. Er was dan ook geen twijfel mogelijk: dit jaar moet de caravan gewoon terugkomen. Nu nog nieuwe locaties!

Wat zoeken we?

Rustige, unieke en idyllische plekjes in de Benelux. Een locatie met een verhaal, als het even kan. Denk aan: een historische site, een alpacakwekerij, een boerderij, een vlindertuin,… Steden, massacampings, fabrieksterreinen en typische trouwlocaties proberen we te vermijden.

Ken jij zo’n plekje? Stuur een mailtje naar flaircaravan@flair.be en onze eeuwige dankbaarheid zal de jouwe zijn.