Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt lezeressen die willen vertellen over hun vriendschappen

OPROEP: Flair zoekt lezeressen die willen vertellen over hun vriendschappen

Volgens de wetenschap verlies je met ouder worden helaas vrienden. Merk je dat afspreken moeilijker wordt? En hoe blijf jij contact houden met je BFF?

vriendschappen
© simon maage via unsplash

Vroeger zag je je vriendinnen elke dag op de speelplaats. Met ouder worden, dunt die vriendengroep helaas uit. Merk je dat het steeds moeilijker wordt om een datum te vinden om eens eentje te gaan drinken met je girl squad? En hoe zorgen jullie ervoor dat het contact toch niet verwatert?

Het gezegde luidt dan wel: ‘Beter een goede buur, dan een verre vriend’, maar we liggen toch liever in de zetel met onze beste vriendin om onze diepste geheimen of gewoon de laatste roddels te vertellen. Kunnen rekenen op een stel goede vrienden is voor iedereen dan ook belangrijk. Helaas verlies je volgens de wetenschap met ouder worden vrienden. En we merken zelf eerlijk gezegd ook dat afspreken met elkaar niet altijd goed lukt.

Hoeveel Doodles heb jij op dit moment lopen? Wij zijn benieuwd naar jullie verhalen! Merk jij ook dat het in de drukte van het leven soms moeilijk is genoeg aandacht aan je vrienden te geven? Hoe zorg jij ervoor dat je toch voldoende en voldoening gevende vriendschappen hebt? Zet (kort) wat uitleg op mail naar kaatje.deconinck@flair.be en misschien lees je jouw getuigenis binnenkort wel in Flair!