Home FASHION & BEAUTY Beauty OPROEP: Flair zoekt lezeressen die met een foto van hun droomkapsel naar...

OPROEP: Flair zoekt lezeressen die met een foto van hun droomkapsel naar de kapper willen stappen

Heb jij je Instagramvoorbeeldje al een hele tijd klaarstaan?

© Averie Woodard via Unsplash

Heb jij op Instagram of Pinterest al tientallen voorbeelden opgeslagen van jouw droomkapsel, maar twijfel je telkens weer om de stap te zetten? Now is the time. Voor een grote kapselmake-over zoekt Flair lezeressen die met hun Instagramvoorbeeldje naar de kapper willen stappen.

Droom je al jaren van die perfecte balayage, wil je je lang haar eindelijk kort laten knippen, van bruin naar blond gaan of wil je gewoon écht een keertje zien hoe zo’n dromerig vlechtkapsel je zou staan? Dan kan Flair je daar misschien wel bij helpen. Voor een grote kapselmake-over zijn we op zoek naar lezeressen die met een voorbeeldje van hun droomkapsel naar de kapper willen stappen. We zijn op zoek naar vrouwen die een nieuwe haarkleur willen, een nieuwe snit of die gewoon eens een opvallend opsteek- of vlechtkapsel willen uitproberen. Make-up en styling worden voorzien en je gaat zowel voor als na je make-over op de foto.

De shoot zal doorgaan op maandag 19/08, in Wemmel. Ben jij die dag (van ‘s morgens tot ‘s avonds) beschikbaar en wil je graag deelnemen? Stuur dan voor 13/08 een mailtje met de volgende info naar charlotte.deloose@flair.be:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Telefoonnummer
  • Kledingmaat (bovenstuk)
  • Voeg het voorbeeld toe van jouw droomkapsel en een selfie waarop je huidige kapsel duidelijk te zien is.

Indien je geselecteerd wordt, krijg je van ons een mailtje. Wie weet schitter jij binnenkort met je nieuwe kapsel in Flair!

Toch nog wat inspiratie nodig?

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.