Home Oproepen OPROEP: heb jij een langeafstandsrelatie en moet je je lief al maanden...

OPROEP: heb jij een langeafstandsrelatie en moet je je lief al maanden missen?

Kan jij je herkennen in de trending hashtag #LoveIsNotTourism en moet je je lief door de coronacrisis al maanden missen? Let us know!

© Diego Rezende via Unsplash

De onheilspellende tweede golf ligt nu al op de loer terwijl de eerste golf in vele gebieden zelfs nog niet eens gaan liggen is. Singles zitten al maanden alleen thuis en ook koppels die een langeafstandsrelatie hebben worden plots voor onbepaalde tijd van elkaar gescheiden. Moet jij je lief ook al maanden missen en weet je nog steeds niet wanneer jullie elkaar weer in de armen zullen kunnen vliegen? Dan willen wij jouw verhaal graag delen.

De hashtag #LoveIsNotTourism is al enkele weken trending op Twitter. Koppels die een langeafstandsrelatie hebben, frustreren zich aan het feit dat ze elkaar al maanden niet kunnen zien en vrezen dat het nog heel lang zou kunnen duren voordat ze hun soulmate weer een dikke pakkerd kunnen geven. Leef jij momenteel ook in angst en neemt de machteloosheid de bovenhand? Of heb je schrik dat jouw lief aan de andere kant van de aardbol ziek zal worden of dat het nog eeuwen zal duren voordat je hem/haar weer in real life zal kunnen vastpakken? Dan mag je het ons altijd laten weten.

Voor een reportage op Flair.be zijn we namelijk op zoek naar een aantal koppels die door de coronacrisis noodgedwongen van elkaar gescheiden worden. Wil jij jouw verhaal delen en je lief aan de andere kant van de wereld laten zien hoe hard je hem/haar mist? Dan mag je een mailtje sturen naar jolien.meremans@flair.be. Pen kort neer wanneer jullie sprookje on hold werd gezet en vergeet ook zeker jullie namen, het thuisland van je lief, je leeftijd en telefoonnummer niet achter te laten. Wie weet verschijnt jullie liefdesverhaal binnenkort op Flair!

Meer oproepen vind je hier.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.