Home Oproepen Flair zoekt koppels die een andere invulling geven aan monogamie

Flair zoekt koppels die een andere invulling geven aan monogamie

Monogamie gaat niet meer altijd over lichamelijk trouw zijn, maar wel over een bepaalde commitment aangaan met iemand.

monogamie
© unsplash

Monogamie bestaat nog wel, maar vaak geven koppels daar een andere invulling aan dan vroeger. Flair zoekt koppels die hierover willen getuigen.

Het blijft het klassieke relatiepatroon: je vindt je zielsverwant – of de persoon die je het minst irriteert –  en jullie delen voor eeuwig en altijd lief en leed én het bed samen. Toch zijn er de laatste jaren steeds meer andere relatievormen die opduiken en die werken. Volgens relatietherapeut Esther Perel staat monogamie niet op de helling en bestaat het nog wel degelijk, maar pakken we het anders aan. Monogamie gaat niet meer altijd over lichamelijk trouw zijn, en dus geen seks hebben met anderen, maar wel over een bepaalde commitment aangaan met iemand. Zolang je maar allebei op dezelfde golflengte zit.

Positief, negatief of dubbel?

Flair zoekt daarom koppels die wel monogaam zijn, maar die daar een andere invulling aan geven. Zijn je partner en jij tussen de 20 en 32 jaar, herkennen jullie je in het bovenstaande en wil je hier anoniem over getuigen? Is jullie ervaring positief, negatief of net erg dubbel en zijn jullie bereid om jullie verhaal te delen? Stuur dan een mail met wat meer informatie en jullie contactgegevens naar marijke.clabots@flair.be. Discretie verzekerd!

Meer oproepen vind je hier.