Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt (geërfde) kledingstukken die voor jou van onschatbare waarde zijn

OPROEP: Flair zoekt (geërfde) kledingstukken die voor jou van onschatbare waarde zijn

Van een wollen trui van je opa tot een sjaaltje of een handtas.

© Getty - Chloë Foubert

Sommige dingen zijn van onschatbare waarde. Neem nu bijvoorbeeld sieraden en kledingstukken die je van je familie doorkrijgt of van mensen die je nauw aan het hart liggen. Heb jij zo’n stuk in de kast dat je voor geen geld van de wereld zou willen wegdoen? Dan willen wij het graag zien!

Een Chanel 2.55, een trenchcoat van Burberry… Sommige stukken worden met de jaren dat je ze bewaard alleen maar kostbaarder. Maar dat geldt heus niet alleen voor designeritems. Iedereen heeft wel een stuk in de kast hangen dat op het eerste gezicht misschien niet heel bijzonder lijkt, maar dat een verhaal met zich meedraagt waardoor het van onschatbare waarde is. En laat het nu net die stukken zijn die wij weleens willen zien. ? Flair is op zoek naar (erf)stukken die je van je oma, je mama of zelfs je opa kreeg en jij regelmatig nog zelf uit de kast haalt. Denk maar aan een oversized wollen trui die plots hip is of een handtas met de perfecte vintage vibe. Of beter nog: een trouwjurk!

Wie zin heeft om zijn/haar geërfde (kleding)stuk met de wereld te delen, kan dat doen door een mail te sturen naar chloe.foubert@flair.be. Vertel kort welk verhaal er achter het item schuilt en hoelang je het al in je bezit hebt. Vergeet ook zeker je naam en je leeftijd niet te vermelden. Ook een beeld van het item dat immens veel voor jou betekent, is meer dan welkom! ❤️

Meer oproepen vind je hier.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.