Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt party animals die hun vrijheidsgevoel kwijt zijn

OPROEP: Flair zoekt party animals die hun vrijheidsgevoel kwijt zijn

Voel jij je eenzaam nu je niet kan feesten? Was het jouw laatste zomer als student, maar kan je die niet ten volle vieren? Of viel jouw sabbatjaar vol festivals in het water?

© pexels

Het leven is een feest, alleen wordt dat nu heel even op pauze gezet. Zat jij normaal gezien elk weekend tot in de vroege uurtjes op café en heb je nu afkickverschijnselen? Konden jouw eigen concertjes niet doorgaan? Viel jouw sabbatjaar vol festivals en party’s in het water? Of hing jij net zoals ‘Temptation’-Karim gewoon zelf de slingers op? Laat ons dan weten hoe jij je voelt en toch nog het beste van je zomer probeert te maken!

Hoewel we nu loeihard ‘you gotta fight for your right to paaaaartyyyyyyyy‘ zouden willen zingen, weten we allemaal wel beter. Het zal helaas nog even duren voordat we weer met z’n allen zorgeloos op de dansvloer kunnen gaan staan. En alsof dat nog niet erg genoeg is, worden we geviseerd omdat we ons ‘best niet doen’, terwijl het merendeel van ons zich wél aan de maatregelen houdt en zich dan ook mateloos stoort aan zij die dat niet doen.

Ging jij tóch stiekem naar een feestje omdat je het niet meer kon uithouden? Bleef jij de laatste maanden ondanks je drang om onder de mensen te komen braaf thuis en zocht je naar andere manieren om toch nog van je zomer te genieten? Of voel je je rotslecht en eenzaam nu je niet naar de festivals kan? Dan willen wij jouw verhaal delen en aantonen dat maandenlang thuiszitten voor jongeren helemaal niet zo vanzelfsprekend is.

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en heb je zin om – al dan niet anoniem – te getuigen? Dan mag je een mailtje sturen naar jolien.meremans@flair.be. Laat kort weten waarom jij je verhaal wil doen en laat je leeftijd, telefoonnummer en eventueel een toffe foto achter. Wie weet verschijnt jouw verhaal binnenkort op Flair!

Meer oproepen vind je hier.