Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt lezeressen die hun feestdagen opofferen voor anderen

OPROEP: Flair zoekt lezeressen die hun feestdagen opofferen voor anderen

Ben jij een 'responsible young driver’, vroedvrouw, brandweervrouw,... en offer je dit jaar maar al te graag Kerstmis of Nieuwjaar op? Laat het ons weten!

© Getty

Zit jij dit jaar niet rond de kerstboom of onder het vuurwerk omdat je van plan bent om andere feestvierders of mensen in nood te helpen? Dan hebben wij jou nodig!  Flair is namelijk op zoek naar lezeressen die het feestgedruis dit jaar bewust aan zich voorbij laten gaan.

Van responsible young drivers over een spoedarts tot vroedvrouw, een voor een offeren ze hun kerst- en/of nieuwjaarsavond op om andere mensen te helpen. Wij willen graag weten waarom ze dat zo graag doen, hoe zij toch nog een beetje van het feestgedruis kunnen genieten en waarom we zelf zouden moeten overwegen om op kerstavond eens geen cadeautjes uit te delen.

Heb jij zin om ons te vertellen wat jou tijdens de feestdagen drijvende houdt en waarom je de feestperiode zo graag opoffert voor anderen? Stuur dan snel een mailtje met jouw verhaal naar jolien.meremans@flair.be en vergeet zeker je naam, telefoonnummer en leeftijd niet te vermelden. Wie weet kan je ons én onze lezeressen wel overtuigen om volgend jaar ook eens een feestdag (of twee) op te offeren.

Meer oproepen vind je hier.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.