https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Oproepen OPROEP: Flair zkt. lezeressen die willen vertellen over hun coronahuwelijk in onze...

OPROEP: Flair zkt. lezeressen die willen vertellen over hun coronahuwelijk in onze Trouwspecial

Stapte jij het afgelopen jaar in het huwelijksbootje en wil je er graag over vertellen in onze Trouwspecial?

coronahuwelijk
© Unsplash

Stapten jij en je soulmate het afgelopen jaar – met mondmasker en ontsmette handen – in het huwelijksbootje en wil je graag over jullie coronahuwelijk vertellen in Flair? Then it’s your lucky day!

Binnenkort ligt onze jaarlijkse Trouwspecial in de winkel en die zal er – gezien de omstandigheden – een tikkeltje anders uitzien. De focus zal liggen op intiem en coronaproof trouwen. Denk: beperkte gastenlijsten, minimonies en bubbeldiners.

Wil jij onze lezeressen inspireren met jouw coronahuwelijk in onze Trouwspecial? Dan horen we graag van je in onze mailbox!

Concreet zijn we op zoek naar:

  • Lezeressen die de typische trouwjurken links lieten liggen en hun bridal look online of bij een lokale boetiek kochten. Koos jij voor een jurkje onder de 500 euro of een broekpak dat je later nog kan dragen?
  • Lezeressen die zelf hun make-up deden. Corona- én budgetproof!
  • Lezeressen die op een originele manier trouwfoto’s lieten maken. Geen park of botanische tuin voor jullie, maar een unieke locatie die je nog nooit eerder zag.
  • Lezeressen die afwezige familieleden en vrienden tóch lieten deel uitmaken van hun grote dag door hen een goodiebag op te sturen of hen de ceremonie via Zoom, FaceTime, etc. te laten volgen.
  • Lezeressen die ervoor kozen om geen groots diner te geven, maar ‘s avonds met hun kersverse echtgeno(o)t(e) op restaurant of hotel gingen.

Deed jij een (of meerdere) van bovenstaande dingen én heb je er foto’s van? Eén adres: laura.vansweevelt@flair.be. Stuur een mailtje met als onderwerp ‘Trouwspecial Flair’ en vergeet zeker je volledige naam, leeftijd en telefoonnummer niet te vermelden! Voeg gerust ook al enkele foto’s van jullie huwelijksdag toe. Mailen kan t/m vrijdag 12 februari.