Home Oproepen OPROEP: gaf jij jouw kindje een speciale naam waar een mooie betekenis...

OPROEP: gaf jij jouw kindje een speciale naam waar een mooie betekenis achter schuilt?

Heet je zoontje Troy omdat de prent met Brad Pitt en Orlando Bloom je lievelingsfilm aller tijden is?

speciale namen
© ben white & gian cescon via unsplash

Voor een nieuwe reeks is Flair op zoek naar mensen met een bijzondere voornaam. Heet je zoontje Elvis omdat je je partner leerde kennen op een fuif toen het liedje ‘Jailhouse Rock’ door de boxen galmde? Of doopte je je kleine spruit Cannelle omdat je gek bent op gebakjes met het lekkere kruid?

Zal jouw kindje zijn/haar naam nooit tegenkomen op koffiekopjes of armbandjes in die typische toeristenwinkels omdat ie heel bijzonder is? En zal de naam van je zoon of dochter, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Emma, nooit in de lijst met populairste voornamen staan? Laat het ons dan weten!

Heldin

Flair is voor een nieuwe reeks namelijk op zoek naar zulke speciale voornamen en het mooie, ontroerende of grappige verhaal dat eraan vasthangt. Heet je zoontje Troy omdat de prent met Brad Pitt en Orlando Bloom je lievelingsfilm aller tijden is? Of gaat je dochtertje als Zulma door het leven als eerbetoon aan je overleden oma die je grote heldin was?

Mail de naam, leeftijd, en een mooie foto van je kindje naar herlinde.matthys@roularta.be. Zet er ook in enkele zinnen de bijzondere betekenis van de voornaam bij. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw verhaal!

Meer oproepen vind je hier.