Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt jongeren die geld investeerden in aandelen of bitcoins

OPROEP: Flair zoekt jongeren die geld investeerden in aandelen of bitcoins

Wat zijn jouw tips en tricks? En wat moet je zeker weten voordat je eraan begint? Wij hebben jouw hulp en ervaring nodig!

oproep-beleggen
© Tech Daily via Unsplash

Had je tien miljoen wat zou jij dan doen: aandelen kopen of je geld opdoen? Alleszins niet op een spaarboekje zetten, want daar maak je anno 2021 meer verlies dan winst op. Besloot jij om een deel van je zuurverdiende centjes te beleggen, dan hebben wij jouw hulp en ervaring nodig.

Jongeren kiezen er steeds vaker voor om (een deel van) hun spaargeld te investeren in aandelen of bitcoins. Ook bij Flair willen we ons graag verdiepen in het beleggerswereldje en daarom zijn we op zoek naar jongeren die hun ervaringen met aandelen met ons willen delen. Wat zijn jouw tips en tricks? Zag je je spaarcentjes sindsdien alleen maar toenemen of had je voorlopig enkel pech op de beurs? En wat moet je zeker weten voordat je eraan begint?

Zie jij het zitten om ons wat wijzer te maken en/of jouw ervaringen met anderen te delen? Stuur dan een mailtje met jouw telefoonnummer, leeftijd en een beknopt tekstje waarin je iets vertelt over jouw ervaringen met beleggen naar jolien.meremans@flair.be. Wie weet lees je jouw tips en ervaringen dan binnenkort op Flair!

Meer oproepen vind je hier.