https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Oproepen OPROEP: Flair zoekt ‘moderne heksen’ (M/V/X) voor beeldreportage

OPROEP: Flair zoekt ‘moderne heksen’ (M/V/X) voor beeldreportage

Ben jij into spiritualiteit, kaartleggen, toekomstlezen of leven volgens het ritme van de maan? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

moderne heksen
© Pexels

Hekserij, tovenarij, kaartleggen, toekomstlezen,… Esoterie is weer helemaal hip. En steeds meer mensen maken er hun job van. Zie jij jezelf als een ‘moderne heks’ en wil jij over je (bij)beroep vertellen in Flair? Laat het ons weten!

Leef jij volgens het ritme van de maan? Doe je aan tarot readings of energetic healings? Kortom, ben jij helemaal in touch met je spirituele zelf? Dan ben jij de moderne heks die we zoeken!

Voor een beeldreportage in Flair zijn we op zoek naar drie personen (M/V/X) die deel uitmaken van Generation Hex. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur dan als de bliksem een mailtje met als onderwerp ‘Generation Hex’ naar laura.vansweevelt@flair.be.

Vertel in een regel of vijf waarom jij denkt in aanmerking te komen voor deze reportage en vergeet zeker je volledige naam, leeftijd, (bij)beroep en eventuele website of socialemediakanalen niet te vermelden. Succes!