Home Oproepen OPROEP: ging jij op zoek naar een iconisch plekje in het buitenland?

OPROEP: ging jij op zoek naar een iconisch plekje in het buitenland?

Trok je naar de bus waarin Chris McCandless verbleef, voer je op het meer van 'The Notebook', zocht je naar Area 51 of maakte je een uitstap naar Tsjernobyl?

© Unsplash

De Magic Bus waarin Chris McCandless vier maanden verbleef werd vorige week uit de wildernis van Alaska gehaald, maar dat wil niet zeggen dat we zijn inspirerende verhaal niet meer mogen navertellen. En hetzelfde geldt voor dat van jou. Ging jij op zoek naar een iconisch plekje en kan je uren over je avontuur vertellen? Dan hebben wij jouw hulp nodig!

Flair is op zoek naar mensen met ontzettend veel wanderlust. Trok jij tegen beter weten in de wildernis van Alaska in op zoek naar de Magic Bus, maakte je een uitstap naar Tsjernobyl, zocht je het mysterieuze Area 51, voer je op het meer van ‘The Notebook’, bezocht je Pompei of ging je op zoek naar een ander iconisch en uniek plekje? Dan willen wij jouw verhaal delen!

Het enige wat we jou willen vragen? Stuur een mailtje naar jolien.meremans@flair.be en vertel daarin kort naar welk iconisch plekje jij reisde en waarom je daar zo graag naartoe wilde trekken. Vergeet ook zeker je naam, leeftijd en telefoonnummer niet te vermelden. Heb je een toffe foto van je avontuur? Dan mag je die ook altijd in je mail zetten. En wie weet sta jij binnenkort te schitteren op Flair!

Meer oproepen vind je hier.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.