https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Oproepen FLAIR ZOEKT: grappige of zelfs lichtjes gênante aanzoeken

FLAIR ZOEKT: grappige of zelfs lichtjes gênante aanzoeken

Ging het aanzoek van je lief niet helemaal zoals verwacht, maar kunnen jullie er ondertussen gelukkig wel om lachen? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal!

aanzoek
© Burst via Pexels

Vroeg jouw lief je ten huwelijk op het strand, maar liet hij of zij van de zenuwen de ring vallen in het zand waardoor jullie vervolgens uren zaten te ploeteren in de hoop het juweel terug te vinden? Of ging het aanzoek van je partner niet helemaal zoals verwacht, maar kunnen jullie er ondertussen gelukkig wel om lachen? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal!

Het moment waarop je partner je ten huwelijk vraagt, is een dag die je nooit meer zal vergeten. Maar sommige aanzoeken zijn nu eenmaal iets onvergetelijker dan andere. Deed jouw lief een knieval op het strand, maar werden jullie plots overspoeld door een te grote golf? Of rekende je lief op jullie trouwe viervoeter om de ring tot bij jou te brengen, maar werd het ringdoosje uit het niets het nieuwe, favoriete bijtspeeltje van je hond? Dan zijn wij benieuwd naar jullie verhaal!

Voor een online artikel op Flair.be zijn we op zoek naar grappige of zelfs gênante aanzoeken. Ging het aanzoek van je toekomstige niet helemaal zoals verwacht, maar kunnen jullie er ondertussen gelukkig wel om lachen? Stuur dan snel een mailtje met jullie verhaal naar sandie.stroobants@flair.be. Vergeet ook zeker niet om je leeftijd te vermelden!

Klik hier voor een overzicht van onze andere oproepen.