Home Oproepen FLAIR ZOEKT: voor- en nafoto’s van jouw adoptiedier

FLAIR ZOEKT: voor- en nafoto’s van jouw adoptiedier

Voor een online artikel zijn we op zoek naar asieldieren die een enorme transformatie achter de rug hebben.

hond
© Roberto Nickson via Unsplash

Adopteerde jij een kat uit het asiel die vel over been was en nu een figuur heeft waar Garfield himself jaloers op zou zijn? Of koos jij voor een hond die zichtbaar maanden (of misschien zelfs jaren) mishandeld werd, maar die er ondertussen gezonder uitziet dan ooit? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal.

Voor een artikel op onze website Flair.be zijn we op zoek naar mensen die een dier adopteerden uit het asiel en dat een enorme transformatie achter de rug heeft. Wij willen namelijk graag aantonen dat elk dier mits goede zorg en liefde kan uitgroeien tot een prachtig beestje. Dus was de vacht van jouw kat zo samengeklit dat ze alles moesten afscheren, maar is door jouw goede zorgen (en die van het asiel!) daar niets meer van te merken? Of kon jij op de eerste foto’s van jouw adoptiehond al zijn ribben tellen omdat hij zo uitgehongerd was, maar zou hij ondertussen kunnen meespelen in een reclamespotje van Pedigree?

Stuur ons dan jouw verhaal! Mailen kan naar sandie.stroobants@flair.be. Vergeet zeker niet om je naam en leeftijd te vermelden. Daarnaast hebben we ook voor- en nafoto’s nodig van jouw huisdier en een beknopte beschrijving van jullie verhaal. Succes!

Een overzicht van onze andere oproepen vind je hier terug.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.