Home Oproepen FLAIR ZOEKT: singles met een mening die willen getuigen over het vrijgezellenbestaan

FLAIR ZOEKT: singles met een mening die willen getuigen over het vrijgezellenbestaan

Kan jij je even vrijmaken op woensdag 28 oktober of vrijdag 30 oktober?

Na zes afleveringen ‘Single Swipe’ hebben we het gevoel dat de Vlaamse vrijgezel nog lang niet uitgepraat is. Zéker niet in deze bijzondere – lees: zure – tijden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe singles die zonder schroom vertellen over hun vrijgezellenbestaan.

Zijn singles te kieskeurig? Hebben ze seks met Jan en alleman? En bestaat de happy single? We vroegen het in een eerste reeks ‘Single Swipe’-video’s aan een bende vrijgezellen die geen blad voor de mond namen. Maar we zitten met nog meer vragen. Daarom stellen we een nieuw panel samen voor een tweede lading doodeerlijke filmpjes. Die worden opgenomen op woensdag 28 oktober in Brussel en op vrijdag 30 oktober in Antwerpen. Kan jij een uurtje voor ons vrijmaken op een van die dagen? Wij voorzien bubbels (de leuke soort) en handgel! Uiteraard dragen wij ten alle tijde een mondneusmasker en wordt dat van jou ook gevraagd als je niet voor de camera zit.

Mondige M/V/X tussen 20 en 32 jaar oud die graag meewerken, kunnen terecht op eline.debie@flair.be. Stuur een mailtje met je naam, leeftijd, een recente foto, hoelang je single bent en hoe je het vrijgezellenbestaan beleeft.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten