Home Oproepen OPROEP: waarover gaan jouw dagdromen?

OPROEP: waarover gaan jouw dagdromen?

Waan jij je in gedachten ook meermaals met Zac Efron in een bubbelbad of met Lily Collins in Parijs? Laat het ons hier weten!

flair dagdromen
© Anthony Tran via Unsplash

In Flair zouden we het graag hebben over de verontrustende hashtag #maladaptivedaydreaming. Daarom zijn we benieuwd naar jouw ervaringen met dagdromen. Hoe vaak doe je het, waarover droom je dan en hebben die dromen en negatieve impact op je functioneren? Laat het ons weten!

Je zet een kopje muntthee, nestelt je in je zetel en voordat je het goed en wel beseft, sta je samen met Zac Efron op de planken of heb je zomaar eventjes de lotto gewonnen. Dagdromen is iets raars, maar jij bent heus niet de enige die af en toe zweeft tussen de realiteit en absolute waanzin. De For You-pagina van TikTok staat vol met video’s over obsessief dagdromen, maar dat #maladaptivedaydreaming is niet zo onschuldig als het lijkt. Wij zouden graag uitzoeken waarom het een negatieve impact kan hebben op je mentale gezondheid en hebben jouw hulp daarvoor nodig.

Ondervind jij vaak dat je weeral eens aan het dagdromen bent en moet je omgeving je regelmatig uit dromenland sleuren? Dan kan je ons helpen door onderstaande vraagjes in te vullen. Wie weet lees je jouw getuigenis binnenkort dan wel in je Flair.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer oproepen vind je hier.