Home Oproepen OPROEP: vond jij tíjdens de coronacrisis de liefde van je leven ?

OPROEP: vond jij tíjdens de coronacrisis de liefde van je leven ?

Of dat nu al swipend, tijdens je dagelijkse wandeling of al dansend tijdens die Zoom-party gebeurde: wij willen weten hoe jullie elkaar in het heetst van de strijd ontmoetten.

coronacrisis verliefd
© Jonathan Borba via Unsplash

Singles werden het afgelopen jaar bijzonder hard op de proef gesteld. Hun sociale leven viel stil en ook die potentiële dates moesten noodgedwongen uitgesteld worden. Thank god for Tinder! Gebeurde er bij jou tóch een mirakel en liep jij, al dan niet virtueel, tíjdens de coronacrisis de liefde van je leven tegen het lijf? Dan zijn wij benieuwd naar je hoe je je relatie hebt kunnen onderhouden!

De wonderen zijn de wereld – gelukkig maar! – nog lang niet uit. Werd jij tijdens de uitbraak van het coronavirus verliefd op je soulmate en leefde je het afgelopen half jaar ondanks alle ellende toch een beetje op een roze wolk? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar je verhaal! Of dat nu al swipend, tijdens je dagelijkse wandeling of al dansend tijdens die Zoom-party gebeurde: wij willen weten hoe jullie elkaar in het heetst van de strijd ontmoetten en hoe jullie die prille relatie konden onderhouden.

Wie zin heeft om zijn/haar uniek coronaliefdesverhaal met de wereld te delen, kan dat doen door een mail te sturen naar jolien.meremans@flair.be. Vertel kort hoe jullie elkaar leerden kennen en wat jullie geheim is om de relatie vanop een veilige afstand vol te houden. Vergeet ook zeker je telefoonnummer en jullie leeftijd niet te vermelden. Ook een toffe foto van de twee tortelduifjes is altijd welkom! ❤️

Meer oproepen vind je hier.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.