Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

De plattegronden van de zwembaden zijn van een kompas voorzien zodat je exact weet op welk uur van de dag je kan genieten van zon en schaduw.

LOL: dankzij Neckermann kan je nu al een ligstoel reserveren nog vóór je met vakantie gaat

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Wie bij Neckermann boekt, hoeft zijn nachtrust niet langer te onderbreken om in de vroege uurtjes al een ligstoel te reserveren door z’n handdoek erover te leggen. De touroperator biedt vanaf eind volgende maand de dienst Kies Je Favoriete Ligstoel aan die reizigers toelaat om hun ligstoel reeds te reserveren nog vóór ze met vakantie gaan.


One-size-fits-allpakketreizen zijn volgens Neckermann verleden tijd. Daarom wil de vakantiespecialist innoveren door een meer gepersonaliseerd aanbod te brengen. ‘Zo kan de klant zijn vakantie à la carte samenstellen’, meent Nathalie Meert, Corporate Communication Manager bij Neckermann.

Kick-off Kies Je Favoriete Ligstoel in Gran Canaria en Lanzarote


Met de dienstverlening Kies Je Favoriete Ligstoel wil de touroperator naar eigen zeggen het aanbod van pakketreizen laten aansluiten op de noden van de moderne vakantieganger. ‘Met Kies Je Favoriete Ligstoel wensen we onze klanten bijkomend comfort te bieden, zodat zij volledig ‘ontzorgd’ worden en ter plaatse maximaal kunnen genieten van hun vakantie‘, legt Meert uit.

Met Kies Je Favoriete Ligstoel willen we onze klanten bijkomend comfort bieden, zodat ze maximaal kunnen genieten van hun vakantie.


Het nieuwe initiatief wordt eind februari gelanceerd in twee hotels – Sunprime Atlantic View in Gran Canaria en Sentido Aequora in Lanzarote – en zal tegen de zomer uitgebreid worden tot 30 hotels.

‘Dankzij deze dienst kunnen gezinnen, vrienden en koppels hun ligbed vooraf reserveren op hun favoriete plaats, zodat ze gegarandeerd samen kunnen zitten, meer tijd kunnen spenderen aan hun favoriete activiteiten en terug kunnen keren naar het zwembad wanneer het hen uitkomt in de wetenschap dat hun ligstoelen voor hen klaarstaan’, leest het persbericht.

Favoriete plek blijft 24/7 beschikbaar


Hoe gaat Kies Je Favoriete Ligstoel in z’n werk? Wel, zes dagen voor vertrek ontvang je een e-mail met de vraag of je vooraf een ligstoel wenst te reserveren. Op basis van een plattegrond van de zwembaden kan je je favoriete plek kiezen.

Vlakbij het kinderzwembad of er net ver vandaan, of dichtbij de hotelkamer zodat gezinnen met jonge kinderen een oogje in het zeil kunnen houden tijdens de slaapuurtjes van de baby. De plattegronden zijn overigens voorzien van een kompas zodat je exact weet op welk uur van de dag je kan genieten van zon en schaduw.

De plattegronden van de zwembaden zijn van een kompas voorzien zodat je exact weet op welk uur van de dag je kan genieten van zon en schaduw.


Slaap je graag uit op vakantie? No worries! Je favoriete plek blijft exclusief voor jou beschikbaar voor de volledige duur van het verblijf, de klok rond. Wel kan maar 20% van de totale capaciteit op voorhand worden gereserveerd, dus snel zijn is de boodschap. De Kies Je Favoriete Ligstoel-optie kost je 25 euro per ligstoel voor de volledige duur van het verblijf en zal je vanaf eind februari kunnen boeken in alle Neckermann-vestigingen.

Met de komst van Kies Je Favoriete Ligstoel komt er een einde aan de vakantiesport ‘handdoek leggen’, in onderstaande video feilloos gedemonstreerd door Otto-Jan Ham, Lieven Scheire en Elise Crombez in het VIER-programma ‘Is ‘t nog ver?‘ uit 2013.




Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '