Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Zei er iemand terrasjesweer?

EINDELIJK: volgend weekend stijgt het kwik tot 20 graden

Wij zijn de vriestemperaturen van de voorbije maanden nog lang niet vergeten, maar gelukkig is er eindelijk beterschap in zicht. De eerste week van de paasvakantie belooft regenachtig te worden, maar zaterdag en zondag kruipt de zon even uit haar schulp.


Wij zijn nog altijd lichtjes onderkoeld door het koude weer waar we vorige maand mee te maken kregen, maar de weergoden hebben duidelijk ingezien dat ze ons iets goed te maken hebben. Tot en met donderdag krijgen we nog veel regen, maar vanaf vrijdag (net op tijd voor het weekend!) is er beterschap in zicht. Met een beetje geluk krijgen we zaterdag en zondag meer dan twintig graden én een stevige dosis zon. Snel nog even onze zonnebril gaan afstoffen!

Het Europese weersmodel is trouwens nog een tikkeltje optimistischer. Hier voorspellen ze namelijk nog hogere temperaturen. Zo zou het kwik tussen 7 en 9 april stijgen tot maar liefst 25 graden. Wij doen alvast een schietgebedje dat de weersvoorspellingen er binnen enkele dagen nog zo uitzien, want in ons Belgenlandje weet je nooit. Fingers crossed...

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '