Home Nieuws ZALIG: deze week mogen we genieten van een heerlijk zachte Indian Summer

ZALIG: deze week mogen we genieten van een heerlijk zachte Indian Summer

Met temperaturen tot wel 26 graden! ☀️

Unsplash

Vrijdag is het 21 september en dus officieel herfst, maar voor het zover is krijgen we nog even de kans om te genieten van een heerlijk zachte Indian Summer. Met temperaturen tot wel 26 graden!

Ondanks enkele wolken schijnt vandaag de zon. Het wordt dan ook best warm: in de Hoge Venen worden maxima tot 22 graden voorspeld en in Laag-België kan het weleens 26 graden worden. Hier en daar waait een klein briesje.

Verder meldt het KMI dat het vanavond en -nacht lichtbewolkt tot helder wordt. Maar het blijft warm, met minima tussen 11 en 18 graden. De wind waait matig uit het zuidoosten.

Morgen

Morgen blijft het droog en wordt er veel zon verwacht. Ondanks enkele wolkenvelden in het westen van het land komen, stijgt het kwik tot 25 graden in het centrum van het land. Die matige zuidwestenwind nemen wij er maar al te graag bij.

Woensdag en donderdag

Overmorgen en donderdag mogen we genieten van een Indian Summer met veel zon. Het blijft droog, ondanks de wolken in het noordwesten van het land. De maxima liggen rond 25 graden. We mogen opnieuw een matige wind verwachten uit het zuiden tot zuidwesten.

Vrijdag

Aan het eind van de week lijkt de herfst officieel in ‘t land. Er trekt een regenzone over België, maar volgens het KMI zal het ook snel weer opklaren. Toch zal het heel wat frisser worden met maxima rond 17 graden en een matige westenwind.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.