Home Nieuws Comédienne Lies Lefever (37) is onverwacht overleden

Comédienne Lies Lefever (37) is onverwacht overleden

Haar man vond haar levenloze lichaam in de keuken.

Photo News

De slechtziende comédienne Lies Lefever (37) is deze nacht dood aangetroffen in haar woning. Het zou om een ongeval gaan, maar het parket onderzoekt de zaak.

De man van Lies vond het levenloze lichaam van zijn vrouw afgelopen nacht in hun woning in Asse. Alles wijst op een ongeval. Lies zou ongelukkig gevallen zijn in de keuken. Het parket en het labo gingen ter plaatse om de zaak te onderzoeken.

Ingrijpend levensverhaal

We kenden Lies allemaal als een van de grappigste vrouwen in Vlaanderen. Ze was al sinds 2009 bezig met comedy, maar pas in 2011 raakte ze echt bekend bij het grote publiek dankzij haar voorprogramma voor de zaalshows van Philippe Geubels. Een paar jaar geleden deelde ze in het programma ‘Heylen en de Herkomst’ haar ingrijpende levensverhaal. Het was een heel emotionele aflevering waarin de comédienne vertelde dat haar moeder haar als baby achterliet in een beerput en dat ze daardoor grotendeels haar zicht verloor.

Kinderen

Lies kwam gelukkig terecht in een goed pleeggezin in Vlaanderen en groeide uit tot een populaire en veelgevraagde comédienne. Volgende maand zou ze 38 jaar worden. Ze laat een man en twee kinderen achter.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.