Home Nieuws Bobbejaanland sluit vandaag onverwacht de deuren

Bobbejaanland sluit vandaag onverwacht de deuren

Heel wat bezoekers stonden enkele uren geleden voor een gesloten deur.

pretpark

Zo’n zonnige zondag zoals vandaag is het ideale moment om een keertje naar een pretpark te gaan. Heel wat mensen dachten er net zo ver, maar wie richting Bobbejaanland trok, kwam helaas voor een onaangename verrassing te staan. Het park is vandaag namelijk onverwacht dicht.

De nazomer is volop aan de gang en wie vandaag nog extra hard van het mooie weer wou genieten, trok daarom ook richting de zee of een pretpark. Alleen hebben de mensen die kozen om naar Bobbejaanland te gaan iets minder geluk. Het park is vandaag namelijk onverwacht gesloten.

Het pretpark zou vanochtend normaal gesproken om 10u00 de deuren openen, maar wie zo vroeg al naar Lichtaart trok, kon helaas niet binnen. Aanvankelijk werd er niet gecommuniceerd vanuit Bobbejaanland zelf, maar omstreeks elf uur lieten ze weten dat het park omwille van veiligheidsredenen gesloten zou blijven. Een beslissing die bovendien genomen werd in samenspraak met de politie.

Waarom het park precies gesloten zou blijven, werd niet meegegeven. Toch schrijven ze bij VRT NWS dat de aanleiding van de onverwachte sluiting te maken heeft met camerabeelden die afgelopen nacht gemaakt werden. Hier is te zien hoe een gemaskerd persoon met een rugzak dingen achterlaat op het terrein. Om wat het juist gaat, wordt momenteel onderzocht.

Bezoekers die al op de parking waren, worden nu aangeraden om weer naar huis te gaan, wat op zijn beurt voor een lange file zorgt op het parkeerterrein.

Nog meer nieuws lees je hier.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.