Home LOVE & SEX WOEPS: mannen met dit sterrenbeeld bedriegen het meest

WOEPS: mannen met dit sterrenbeeld bedriegen het meest

Herkenbaar of pure onzin?

Belga
Check nog snel even het sterrenbeeld van je grote liefde, want uit onderzoek van de datingsite Gleeden blijkt namelijk dat er een verband is tussen je sterrenbeeld en de kans op vreemdgaan. Woeps!

Het onderzoek werd gevoerd bij zo'n 2 miljoen gebruikers en wat blijkt: Boogschutters zouden dé grootste bedriegers zijn. Pijl en boog staan dus duidelijk symbool voor de jacht naar een nieuwe liefde. Elke. Keer. Opnieuw. Ook het passionele en rebelse karakter van de Boogschutter zou zeker te maken hebben met het feit dat personen met dat sterrenbeeld met stip op nummer één staan.

De tweede plaats is weggelegd voor Tweelingen. Een persoon met Tweelingen als sterrenbeeld zou van nature erg open-minded en een echte thrillseeker zijn. De Ram sluit de top drie. Een Ram zou al snel last hebben van de dagelijkse sleur en daarom ergens anders naar spanning zoeken.

Don't panic als je lief een van deze drie sterrenbeelden heeft, niet alle Rammen, Tweelingen of Boogschutters zijn scheefpoepers. En ga je lief nu maar een welverdiende zoen geven!

Lees ook:

Bron: Cosmopolitan

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.