Home LOVE & SEX Van ochtendsekshater tot ochtendsekslover

Van ochtendsekshater tot ochtendsekslover

Met tips voor meer goesting

Corbis
Die vreselijke ochtendrush, nog te moe en vooral: een onfrisse adem. Er zijn genoeg redenen om helemaal geen zin te hebben in ochtendseks. En toch, er zijn nog meer redenen om het wél te doen.

* Maar ik ben nog zo moe…

Begin met een knuffel en eindig met een vluggertje. Dat geeft je meer adrenaline dan een sterke kop koffie!

Wist je trouwens dat seks je beschermt tegen hoestjes, griep en andere herfstongemakken? Seks boost je immuunsysteem en is dus zeker in de herfst gewoon heel erg gezond.

* Ik heb geen tijd…

Je moet je dag nog starten en mag seks al van je to-do-lijstje schrappen. Sport trouwens ook… Van time-management gesproken!

En wat die ochtendrush betreft… ben jij ook zo iemand die 's morgens in bed al snel even Facebook, mails en Instagram checkt? Don't. Pak je lief eens vast in de plaats. Die mails kunnen wel nog een halfuurtje wachten.

* Bah, ochtendadem…

Leg muntjes op je nachtkastje of drink een slokje water. De hele kusscène overslaan en gewoon aan de real thing beginnen is ook een optie natuurlijk. 

* Er is te veel licht in de slaapkamer…

Kaarsen aansteken 's morgens is inderdaad wat omslachtig. Een beetje onzeker? Kruip gewoon diep onder de donsdekens. Gezellig! In the heat of the moment denk je er trouwens niet meer aan dat je naakt en wel heel erg open en bloot bent. 

* Maar ik zie er niet goed uit…

Alle mannen vinden vrouwen die net wakker zijn zo sexy. En dames, denk aan de gezonde seksgloed achteraf. Iedereen zal vinden dat je er stralend uitziet.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.